Je bent jong en je wilt wat

Een tweede huis in het buitenland associëren de meeste mensen met pensionado’s. Vaak lieve, hardwerkende mensen die na een leven lang sparen rust zoeken in het buitenland. Zo ziet de wereld van het tweede huisje er voor veel mensen uit. 

Maar waarom wachten? Waarom eerst 40 jaar werken en sparen om een droom te realiseren? Je zou het ook nu kunnen doen!

Want waarom een vermogen in Nederland uitgeven aan een huis met veel slaapkamers en ‘een tuin op het zuiden’? Waarom je op laten lichten door een Makelaar die een grote som geld krijgt voor enkel het plaatsen van een advertentie op Funda? 

Er zijn genoeg plekken op zeven uur rijden te vinden waar je alle rust en ruimte kan vinden, waar je een unieke plek voor jezelf kan inrichten. Waar authenticiteit en landelijk samen kan komen. En dat alles voor een lage hypotheek. 

Wij ervaren de ruimte van Frankrijk en het leven in de stad als de perfecte combinatie. Een combinatie die je flexibiliteit geeft (want ‘thuiswerken’ kan ook vanuit het buitenland) en vrijheid biedt (jij bepaald tenslotte waar je wanneer bent).

Benieuwd naar onze reis van ‘idee’ naar een eigen ‘fermette’? De volgende blogpost volgt snel!